• cilësi të shkëlqyeshme

  cilësi të shkëlqyeshme

  Kompania e specializuar në prodhimin e pajisjeve të lartë të performancës, forca e fortë teknike, aftësi të fortë të zhvillimit, shërbime të mira teknike.
 • TEKNOLOGJIA

  TEKNOLOGJIA

  Ne vazhdojnë në cilësi të produkteve dhe kontrollin në mënyrë rigoroze proceseve prodhuese, e angazhuar për prodhimin e të gjitha llojeve.
 • shërbim

  shërbim

  Nëse kjo është e para-shitjes ose pas shitjes, ne do t'ju ofrojë shërbimin më të mirë për të le ju e dini dhe të përdorin produktet tona më shpejt.
 • ALL-In-One ESS

  ALL-In-One ESS

  më shumë

  ALL-In-One ESS

 • Energy Storage

  Energy Storage

  Inverteri trefazor i ruajtjes së energjisë diellore të serisë Thinkpower EPH mund të përdoret si për sistemet PV në rrjet ashtu edhe për ato jashtë rrjetit

  më shumë

  Energy Storage

  Inverteri trefazor i ruajtjes së energjisë diellore të serisë Thinkpower EPH mund të përdoret si për sistemet PV në rrjet ashtu edhe për ato jashtë rrjetit

 • Inverter njefazor i ri

  Inverter njefazor i ri

  efikasitet të lartë dhe të lartë inverter cilësisë string për houshould dhe komerciale projekteve

  më shumë

  Inverter njefazor i ri

  efikasitet të lartë dhe të lartë inverter cilësisë string për houshould dhe komerciale projekteve

 • Pajisja e eksportit zero

  Pajisja e eksportit zero

  për t'u siguruar që e gjithë fuqia e gjeneruar për ngarkesa përdor vetëm , 0 energji do të eksportohet në rrjet

  më shumë

  Pajisja e eksportit zero

  për t'u siguruar që e gjithë fuqia e gjeneruar për ngarkesa përdor vetëm , 0 energji do të eksportohet në rrjet

ALL-In-One ESS

më shumë
Hybrid energy storage inverters: Adding a new d...

Hybrid energy storage inverters: Adding a new dimension to modern energy solutions

By admin on 23-09-24
Hybrid Storage Inverter With the increasing popularity of renewable energy sources around the world, intermittent energy sources such as solar and wind power are taking an increasing share of the grid. However, the volatility of these energy sources poses challenges to t...
Lexo më shumëLajme
Principle of one way inverter

Principle of one way inverter

By admin on 23-09-18
Single-phase inverter is a power electronic device that can convert direct current into alternating current. In modern power systems, single-phase inverters are widely used in solar and wind power generation, electric power, UPS power supply, electric vehicle charging an...
Lexo më shumëLajme
The difference between single-phase inverter an...

The difference between single-phase inverter and three phase inverter

By admin on 23-09-07
Difference between single-phase inverter and three-phase inverter 1. Single-phase inverter A single-phase inverter converts a DC input into a single-phase output. The output voltage/current of a single-phase inverter is only one phase, and its nominal frequency is 50HZ o...
Lexo më shumëLajme
Thinkpower New Logo Announcement

Thinkpower New Logo Announcement

By admin on 23-01-29
We are happy to announce the launch of new Thinkpower logo with refreshed colors, as part of the ongoing transformation of our company’s brand. Thinkpower is a solar inverter expert with more than 10 years R&D. We are proud of our background. The new logo is a completely new look which refl...
Lexo më shumëLajme
Partnerët tanë

Partnerët tanë

shfletoni produkte nga prodhuesit kryesorë të diellit në botë